Skip to content

Servicii Logistice

Servicii de transvazare și depozitare de produse petroliere în rețeaua proprie de teminale de la Dornești, Halmeu și Drobeta Turnu Severin.

harta ro unicom-01

Poziționarea geografică favorabilă a terminalelor noastre în nemijlocita apropiere cu frontiera României, ne permite să efectuăm transvazarea directă de produse petroliere din cisterne CF de cale ferată largă, în cisterne CF normale și viceversa, în orice localitate din România.

icons logistice-01

INFRASTRUCTURĂ SPECIALIZATĂ:

La Drobeta Turnu Severin deținem infrastructura necesară pentru încărcarea și descarcarea de produse petroliere în și din barje fluviale.

icons logistice-02

servicii de transvazare:

În colaborare cu Unicom Oil Terminal Galați, oferim servicii de transvazare produse petroliere albe și negre, de asemenea Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) din nave maritime și barje fluviale în cisterne CF și cisterne auto.

ico-archives

MODEL CADRU RECOMANDAT PENTRU DESCRIEREA INFRASTRUCTURILOR DE SERVICII ŞI A SERVICIILOR FURNIZATE

Conform Legii nr. 202/2016, care transpune Directiva 2012/34, cât și Regulamentul de punere în aplicare 2017/2177 impun operatorilor serviciilor și furnizorilor de servicii conectate la rețeaua CFR și/sau furnizorii de servicii din aceste facilități să furnizeze informații despre condițiile și tarifele de acces la instalațiile lor și pentru furnizarea de servicii.

În conformitate cu prevederile art. 5 alin.(1) pct. a din Regulamentul (UE) 2017/2177 aceste informații trebuie incluse in documentul de referință al rețelei, printr-un link către un site web (site-ul propriu sau un portal comun) unde aceste informații sunt puse la dispoziție gratuit.

Pentru a sprijini operatorii de servicii și furnizorii de servicii în descrierea instalațiilor și/sau serviciilor acestora, CFR SA a elaborat un model, prezentat și completat mai jos, care reflectă toate condițiile regulamentului de punere în aplicare menționat anterior. Acest șablon ce poate fi utilizat de către operatori și furnizorii de servicii este anexat și este disponibil în limba română și limba engleză, împreună cu înscrisurile aferente.

CONTACT

021.232 99 44

holding@unicom-group.ro

SC UNICOM HOLDING SA
Bd. Pipera nr. 1-IA, Integral Business Center, Etaj 6, Voluntari – 077190 Ilfov, România